Станбен ентериер со ограничен простор КЛ

Просторна композиција на реновиран станбен ентериер, новопроектиран во две насоки: мал простор и пристап на модуларно дизајнирање. Редизајнот на ентериерот е фокусиран на квалитетот на живеење во мали простории и прашањето „Како формата на мебелот ја следи функцијата на користење“.

Квадратура: 36m²
Година на реализација: 2016
Внатрешна архитектура и дизајн на ентериер / Проект менаџмент

Дневен боравок со кујна
Дневен боравок со кујна
Дневен боравок со кујна
Дневен боравок со кујна
Кујна
Дневен боравок со кујна
Дневен боравок со кујна
Влезна партиција
Влезна партиција
Влезна партиција
Спална соба
Спална соба
Детска соба
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Балкон
Балкон
Основа